Bus Express pels estudiants universitaris de la Residència Sarrià

Barcelona i el seu entorn metropolità compta amb diverses de les millors universitats de l’estat. Sense sortir de la ciutat trobaràs diversos centres de renom internacional per la qualitat dels seus plans d’estudis, pel seu professorat i perquè realment formen a professionals.

rus-3-bus-residencia-sarria

No obstant això, hi ha algunes universitats o facultats que no són a la ciutat, sinó en alguna de les ciutats properes a Barcelona que en conjunt forma una àmplia àrea estudiantil de primer ordre.

A la Residència Universitària Sarrià tenen en compte que molts dels estudiants que hi viuen necessiten un mitjà de transport ràpid i adequat amb el qual desplaçar-se a les facultats de Sant Cugat, que no són poques. Per això ha posat a disposició dels estudiants que ho requereixin un servei d’autobús exprés perquè puguin arribar al seu centre d’estudis fora de la ciutat de Barcelona ràpidament i puguin aprofitar el seu temps en allò pel que han vingut, per estudiar i aprendre allò al que es volen dedicar.

“Els horaris escollits han estat establerts tenint en compte l’inici i la finalització de les classes de les diferents universitats.”

Aquest servei de Bus de la Residència Sarrià s’ha posat en marxa per i per als estudiants. Per aquest motiu l’autobús té uns horaris adaptats als horaris de les universitats de Sant Cugat perquè els alumnes arribin a temps a les seves classes i puguin tornar a la residència quan les finalitzin.

Així el servei de bus encaixa perfectament amb l’horari de la universitat, perquè no es perdi temps esperant l’autobús ni calgui utilitzar el transport públic, arribant fàcilment de la universitat a la residència i viceversa en el menor temps possible.

La Residència Universitària Sarrià té molt clar per als que treballen dia a dia, i quines són les seves exigències; per això s’esforcen a oferir el millor servei. Aquest factor els ha fet mereixedors de la confiança de les desenes d’estudiants que cada any trien aquesta residència per allotjar durant la seva època d’estudis universitaris.

Deja una respuesta