Ocio y entretenimiento

Activitats per als teus fills a la llar d’infants Sant Jordi de Mataró

Tot nen i nena, per desenvolupar-se plenament, requereix a més d»un entorn educatiu i adaptat a les seves necessitats, d»un entorn on l»educació es relacioni amb l»oci, l»entreteniment, les relacions personals i el desenvolupament d»aptituds que potenciïn el creixement integral del nen i nena com a esser humà.

La llar d»infants Sant Jordi dona especial importància a adaptar l»entorn educatiu del teu fill o filla a la seva edat i a les seves necessitats, i molt especialment a entendre el desenvolupament de la criatura com un desenvolupament que requereix (especialment en nens i nenes tan petits i en una era diferent de les anteriors) d»un cúmul de factors que van molt més enllà de la mera transmissió de coneixements.

Llar d''infants Sant Jordi

Per tot això, la llar d»infants Sant Jordi, situada al cor del Maresme, a Mataró, ofereix al teu fill o filla un ampli ventall d»activitats a desenvolupar per tal d»assolir el seu creixement com un factor integral, dins d»un entorn social i que permeti al nen descobrir-se a si mateix.

Activitats com per exemple l»anglès li permetran anar adquirint d»una forma natural l»aprenentatge d»idiomes, element vital per al seu futur. Altres activitats com per exemple les sortides ajudaran al fet que el nen o nena vagi socialitzant amb el seu entorn alhora que adquirint trets de personalitat independents i estímuls culturals.

Activitats com són la participació en festes populars donaran gran importància de la part més lúdica del desenvolupament del nen o nena. Activitats com la música o les experimentacions li serviran per exemple per a conèixer els seus gustos i despertar la seva sensibilitat, i si ens fixem amb activitats com les relaciones amb la piscina o la psicomotricitat, veiem que trobem una part molt esportiva dins del seu desenvolupament i també de descobriment i coneixement del seu propi cos.

Deja una respuesta